2018-10-18 09:57:33• hírek • (x)

Ragyogjon tisztán autód az őszi napsütésben is

Ha szeretnéd megszabadítani autódat az őszi esőzések és a városi kosz nyomaitól, akkor ne habozz! Majd inkább az Amaia Speed&Go csapata haboz helyetted, s járgányod megtisztulva, szinte megfiatalodva gürdülhet ki az autómosóból.

A Bujorului 74. szám alatt található autómosóban biztonságos kezek között szépülhet meg a kocsid, hisz nem csak aprólékosan, de nagy odafigyeléssel, karcmentesen tisztítják azt meg, így biztos lehetsz benne, hogy a végeredményül egy kívül-belül csillogó, jó illatú járművet kapsz, mellyel aztán igazi élmény lesz az őszi napsütésben való autózás.
 

S hogy miért vagyunk ebben olyan biztosak? Mert az Amaia Speed&Go munkaközössége mögött immár hat évnyi tapasztalat van, így az autómosás minden csínját-bínját ismerik. Kezeik között az elmúlt években a legkülönbözőbb járművek fordultak meg, így bármivel is érkeznél, garantálják a minőségi munkát. Személygépkocsi vagy haszongépjármű, városi terepjáró vagy kisbusz, motorkerékpár vagy quad, kívül vagy belül: az Amaia székhelyén mindent megmosnak. Emellett gyantáznak, szilikonoznak, kitisztítják a borítást és tisztává varázsolják a szőnyeget is.
 

Ha tehát minőségi szolgáltatást keresel autód számára jutányos áron, keresd az Amaia Speed&Go gumiszervizt és autómosót a Bujorului utca 74. szám alatt hétköznap 8.00-19.00, szombaton pedig 08.00-17.00 óra között.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: